2013. február 20.

Csirkemell almával-sajttal besütve

Hozzávalók 4 főre:

70 dkg csirkemellfilé
4 szelet bacon
10 dkg camembert sajt, vagy bármi hasonló
1 közepes alma (kb. 10 dkg)

A csirkemellet kockákra vágom, sózom borsozom, de nem túl erősen, és egy yénai tálba helyezem. a tetejére a meghámozott almából vágok vékony szeleteket, mag nélkül lehetőleg. Az egészet finoman megszórom fahéjjal. Óvatosan, hogy ne legyen túl sok, mert keserű lesz. A sajtot vékony szeletekre vágom, és rárakom a tetejére. A szeletelt bacont ráfektetem a sajtra, és kb. 30 percig 180°C-os sütőben aranybarnára sütöm. A leginkább a mazsolás rizs illik hozzá, de diéta alatt maradhat a barna vagy basmati rizs.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése