2013. február 6.

Prágai karaj krumpligombóccal, káposztával

Hozzávalók 3 főre:

360 g csont nélküli karaj
1 evőkanál mustár
víz
1 evőkanál olaj
2 kisebb szál sárgarépa
fél fej hagyma
1,5 dl teszín

Krumpligombóchoz:
Ez porból volt sajnos, a LeGusto krumpligombóca. Aldiban lehet kapni. Amúgy nem nagy szám, de kellett egy kis változatosság.

A kiegészítés pedig savanyú káposzta

A hagymát apróra vágom, kis olajon megpárolom, bele rakom a kockázott bacont és a kockázott répát. Ha egy kicsit átvették egymás ízét, hozzárakom a husít. Megpirítom, majd felöntöm egy kevés vízzel, fűszerezem ízlés szerint. Ha megpuhult, hozzáöntöm a tejszínt, és össze rottyantom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése