2012. október 18.

Fetával töltött gombafejek

Hozzávalók 1 adaghoz:

- 20 dkg csiperkegomba
- só,bors
- 10 dkg fetasajt
- 1 csokor petrezselyem
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 kanál olívaolaj

A gombák tönkjét eltávolítom, megmosom, és leszárítom őket. Sózom, borsozom, és sütőlapra rakom őket. A fetát összemorzsolom, és hozzákeverem a felaprított fokhagymát és a petrezselymet. A sajtot a gombafejekbe kanalazom, és meglocsolom olívaolajjal. A sütőben 200°C-on 15-20 percig sütöm.



Élelmiszer neve
Mennyiség
kj
kcal
fehérje
zsír
szénhidrát
rost
Na









Fetával töltött gombafejek







csiperkegomba -kj
200,00
326,00
78,00
11,80
0,40
6,60
1,60
Fetasajt
100,00
0,00
264,00
14,20
21,00
4,20
0,00
olaj
50,00
0,00
464,00
0,00
49,90
0,00
0,00
fejes saláta -kj
150,00
96,00
24,00
2,10
0,45
3,00
0,90








Ebéd összesen:

422,00
830,00
28,10
71,75
13,80
2,50
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése