- 20 dkg csiperkegomba
- só,bors
- 10 dkg fetasajt
- 1 csokor petrezselyem
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 kanál olívaolaj
A gombák tönkjét eltávolítom, megmosom, és leszárítom őket. Sózom, borsozom, és sütőlapra rakom őket. A fetát összemorzsolom, és hozzákeverem a felaprított fokhagymát és a petrezselymet. A sajtot a gombafejekbe kanalazom, és meglocsolom olívaolajjal. A sütőben 200°C-on 15-20 percig sütöm.
|
Fetával
töltött gombafejek
|
|||||||
csiperkegomba -kj
|
200,00
|
326,00
|
78,00
|
11,80
|
0,40
|
6,60
|
1,60
|
Fetasajt
|
100,00
|
0,00
|
264,00
|
14,20
|
21,00
|
4,20
|
0,00
|
olaj
|
50,00
|
0,00
|
464,00
|
0,00
|
49,90
|
0,00
|
0,00
|
fejes saláta -kj
|
150,00
|
96,00
|
24,00
|
2,10
|
0,45
|
3,00
|
0,90
|
Ebéd
összesen:
|
422,00
|
830,00
|
28,10
|
71,75
|
13,80
|
2,50
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése