2012. október 30.

Sertéskaraj snidlinges sajtkrémmel

Hozzávalók 4 főre:

- 60 dkg sertéskaraj
- 1 csokor snidling, vagy 3 szál újhagyma
- 25 dkg mascarpone
- 1 dl tejszín
- só, bors

Köretként: zöldsaláta

A karajból szeleteket vágok, kiklopfolom, besózom, és kevés olajon mind a két oldalán megpirítom. A visszamaradt olajon megmelegítem a mascarponét és hozzákeverem a tejszínt. Összeforralom, megsózom, és hozzá teszem az apróra vágott snidlinget. A megsült húsra rakom a sajtkrémet, és zöldsalátával tálalom.

1 adagra számolva:


Élelmiszer neve
Mennyiség
kj
kcal
fehérje
zsír
szénhidrát
rost
Sertéskaraj snidlinges sajtkrémmel




sertéscombszelet, karaj
150,00
0,00
244,50
31,50
12,15
0,60
0,00
fejes saláta
100,00
0,00
17,00
1,40
0,30
2,00
0,00
mascarpone
55,00
1 036,20
247,50
3,85
24,75
1,10
0,00
tejszín, hab -kj
50,00
634,00
151,00
1,30
15,00
1,50
0,00








Ebéd összesen:
1 670,20
660,00
38,05
52,20
5,20
0,00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése